MyPage is a personalized page based on your interests.The page is customized to help you to find content that matters you the most.


I'm not curious

Applicatie beheerder, Eindhoven

Location Eindhoven, Netherlands
Posted 05-January-2019
Description

Als specialist Product Life Cycle Management/ Product Data Management ben je werkzaam op de afdeling IT binnen NTS Group en ben je voor alle NTS bedrijven het aanspreekpunt ten behoeve van de PLM/ PDM applicatie Teamcenter van Siemens.

In de functie van applicatiebeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het technisch en het functioneel applicatie beheer van Teamcenter.

Als 2e lijns aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de call?s met betrekking tot het PLM/PDM systeem en het ondersteunen van de 1e lijns kerngebruikers.

Tevens ben je als project coordinator verantwoordelijk voor de implementatie en live gang van de applicatie binnen de diverse bedrijven.

Daarnaast geef je uitleg en training aan de kerngebruikers binnen alle NTS-bedrijven en maak/beheer je de werkinstructies.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van een knowledge-base, waarmee de gebruikers veel voorkomende foutmeldingen kunnen oplossen en test je nieuwe processen en aanpassingen.

 
Awards & Accolades for MyTechLogy
Winner of
REDHERRING
Top 100 Asia
Finalist at SiTF Awards 2014 under the category Best Social & Community Product
Finalist at HR Vendor of the Year 2015 Awards under the category Best Learning Management System
Finalist at HR Vendor of the Year 2015 Awards under the category Best Talent Management Software
Hidden Image Url